voor morgen helpt je mensen te werven die bij je passen

Vind medewerkers die willen blijven

In een krappe arbeidsmarkt als deze is er een ware ‘war for talent’ gaande. Degene die de beste mensen uit de vijver weet te ‘vissen’, is in het voordeel. Sommige organisaties gaan daar ver in. Bonussen, leaseauto’s en andere extra’s worden ingezet om mensen over de streep te trekken. Maar met deze korte termijn oplossingen hebben zij wel de slag gewonnen, maar verliezen ze de oorlog. 

 

Mensen besteden enorm veel tijd op en aan hun werk. Deze tijd willen de meesten nuttig én met plezier doorbrengen. Een werkomgeving die bij hen past is daarom van groot belang. 

 

Laat als organisatie zien waar je voor staat en wie er bij je past. Dan vind je geen medewerkers die komen voor de bonus, maar medewerkers die willen blijven. 

Mensen vinden die bouwen aan morgen

Een aantal jaar geleden was het vinden van nieuw personeel geen probleem. Je plaatste een vacature online, wachtte een aantal dagen en kon daarna de parels eruit kiezen en uitnodigen voor een gesprek. De tijden zijn echter veranderd. Het aantal openstaande vacatures in Nederland is enorm. Maar wat doe je als die openstaande functies de groei van je bedrijf belemmeren? 

 

De druk om de vacatures in te vullen neemt toe, maar:

  • Je hebt voor je gevoel alles al gedaan om je vacatures onder de aandacht te brengen, je weet niet meer wat je nog meer zou kunnen doen
  • Je hebt nog zo veel andere taken, je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om de respons op de vacatures te vergroten
  • Je bent niet zo thuis in de moderne technieken om vacatures bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen 

Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend het kan zijn als de vacatures die je zo graag ingevuld zou zien, nauwelijks reacties krijgen. En dat je ideeën om daar verandering in te brengen wel een beetje op zijn. 

Een nieuwe situatie vraagt om een nieuwe aanpak. 
Daar gaan we je bij helpen!

De juiste mensen vinden...

Mensen willen ergens werken waar ze passen. Hoe onderscheidend ben jij? Waarom kiest iemand ervoor om voor jou te komen werken en niet ergens anders? Dát unieke verhaal is essentieel om naar buiten te brengen, zodat jouw nieuwe medewerkers een weloverwogen keuze maken voor een bedrijf waar ze passen én willen blijven

... door op de juiste plek te zoeken

Hoe fijn het ook zou zijn, goede kandidaten komen niet meer aanwaaien. Sterker nog: ze zitten waarschijnlijk niet ergens thuis op de bank, maar zijn aan de slag bij de concurrent. Je zult dus van goede huize moeten komen om het talent te overtuigen voor jou te kiezen. En nee, dat red je niet met een post op jouw social media pagina. Je zult jouw verhaal op de juiste plek moeten communiceren. Offline en online, wees creatief!

Anne is een inspirerende en eigenzinnige sparringpartner met focus op het eindresultaat. Ze is fris, uitdagend en creatief en zorgt gegarandeerd voor beweging!

Zillah van Venrooij - Eigenaar Breinkorf

Door haar kritische vragen en vernieuwende ideeën daagt Anne je uit verder te denken. Ze zorgt dat er prio wordt gegeven aan thema's die anders minder hoog op de agenda zouden hebben gestaan.

Frank Arendsen - directeur MOOVZ

Ik zou Anne omschrijven als een enthousiaste, vrolijke adviseur met een duidelijke visie op HR. Zorgvuldig en goed voorbereid, maar zeker niet behoudend!

Charlotte Bosveld - Eigenaar De Selectie

Anne draait niet om de zaken heen. Ze is duidelijk in haar adviezen, benoemt wat nodig is en legt de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort.

Rob van der Wal - Manager Pedaleur Bikes

Verder praten?
Neem contact op!

Is het in jullie organisatie ook een uitdaging om nieuwe medewerkers te werven? En ben je wel toe aan een frisse blik die met je meekijkt hoe je jouw organisatie meer in beeld krijgt bij je doelgroep? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

06 19 43 53 93

anne@voor-morgen.com

De Fluite 62, 7232 BJ Warnsveld

Boek een afspraak

Benieuwd hoe ook jouw organisatie een plek kan zijn waar mensen willen komen én blijven? Laten we kennismaken! Geheel vrijblijvend uiteraard.

Check-up

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kom in contact!

Heb je een vraag, een opmerking of wil je in contact komen? Laat hier dan een bericht achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!