voor morgen helpt je met het vinden én behouden van de juiste mensen voor jouw organisatie

Waar voor morgen voor staat

Fris

Wanneer je ergens al heel lang werkt, vallen sommige zaken je niet meer op. Dat is heel logisch. Ik kijk en luister eerst, en dan adviseer ik pas. Die frisse blik is soms nodig om ingesleten patronen te herkennen. En als die niet helpend meer zijn, gaan we daar mee aan de slag!

Samen

Ik geloof niet in het ouderwetse adviesbureau dat wordt ingevlogen voor een bepaalde periode en daarna -ongeacht resultaat- weer naar buiten vliegt. Impact op de lange termijn, dat is het doel. En dat kan alleen als we het samen doen.

Vooruit

Doe je wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Om je bedrijf toekomstbestendig te houden, is het belangrijk om in beweging te blijven. We kijken welke verandering nodig is en gaan daar gericht mee aan de slag. Met respect voor gisteren, op weg naar morgen.

Over mij

Mijn naam is Anne en ik ben oprichter van voor morgen. Dit adviesbureau helpt organisaties met het vinden én behouden van de juiste mensen voor hun organisatie. Mensen die helpen jouw organisatie klaar te maken voor morgen.

 

Als strategisch HR adviseur zag ik veel bedrijven die het vinden van nieuw personeel beschouwden als een taak die tussendoor even moest worden afgevinkt. Bedrijven die vervolgens verbaasd waren wanneer deze nieuwe collega al gauw de weg naar de achterdeur wist te vinden. Vaak waren het dezelfde bedrijven die hun personeel voor lief namen, en gefrustreerd waren op het moment dat de zoveelste ontslagbrief werd ingediend. Op termijn zal deze instelling onoverkomelijk een negatieve invloed hebben op je organisatie. Want wanneer je alleen focust op vandaag, dan sta je morgen met lege handen.

 

Daarom helpt voor morgen organisaties met het vinden én behouden van personeel dat hun organisatie klaar maakt voor morgen. Met een sterk netwerk van getalenteerde organisatieadviseurs, communicatiestrategen en marketingexperts helpt voor morgen je bij het neerzetten van een sterk team. Zo werken we samen aan  gemotiveerde en betrokken medewerkers in succesvolle organisaties; dat is het ultieme doel!

 

Om dat te bewerkstelligen heb je medewerkers nodig die in je organisatie passen. Deze moet je weten te vinden, en vervolgens kunnen behouden! Het vinden en behouden van personeel is in mijn ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe mooier je binnenkant, hoe aantrekkelijker je buitenkant. Mits je dat op de juiste manier naar buiten weet te brengen uiteraard. Daarbij geldt ook: de reden dat iemand bij bedrijf A vertrekt, is de reden dat hij bij bedrijf B gaat werken. Simpeler gezegd: wanneer jij weet in te spelen op de behoefte van jouw doelgroep (en jouw concurrent doet dat niet), dan zullen de kandidaten voor je in de rij staan. Daar ben ik van overtuigd.

 

Ik help je te kijken naar morgen. Niet door enorm lang na te denken en uit te stellen, maar door geplande actie. We kijken wat nodig is en gaan aan de slag. Niets meer, niets minder.

 

Mijn ‘geheime wapen’? Mijn frisse blik. Ik ken jouw organisatie niet van binnenuit, maar leer hem kennen door met jouw medewerkers in gesprek te gaan. Op die manier zie ik uit eerste hand wat er speelt, en dat vertaal ik in wat nodig is om nieuwe medewerkers te vinden en je huidige medewerkers te behouden. Met concrete acties aan de slag met wat nodig is. Daar sta ik voor.

 

Zo help ik mensen voor jouw bedrijf te (blijven) kiezen. Want wanneer dat je lukt, dan gaat je bedrijf sky high; daar ben ik van overtuigd!

Neem contact op. Ik reageer snel.

Wil je weten hoe jij beter mensen kunt behouden? Of hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen kunt vinden? Boek een gratis advies gesprek of bel me direct.

Contactgegevens

06 19 43 53 93

anne@voor-morgen.com

De Fluite 62, 7232 BJ Warnsveld

Check-up

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kom in contact!

Heb je een vraag, een opmerking of wil je in contact komen? Laat hier dan een bericht achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Boek een afspraak

Benieuwd hoe ook jouw organisatie een plek kan zijn waar mensen willen komen én blijven? Laten we kennismaken! Geheel vrijblijvend uiteraard.